The King

Frituur The King in Velzeke

wc-okee!

De verflucht in het toilet verwijst naar de recente opening van de zaak. Heel proper, mooi en ruim ingericht, hoewel slechts 1 toilet. De zwarte wc-bril maakt het plaatje helemaal compleet. Jammer genoeg moeten we de toiletzone delen met mannen. Vaarwel oase van rust! ;-)
  • slechts 1 (dames)toilet
  • gratis (voor de klant)
  • rolstoelvriendelijk
Frituur The King in Velzeke
Javascript is required to view this map.
Provinciebaan
9620 Velzeke

Over de zaak

Velzeke heeft na jaren van afwezigheid opnieuw zijn eigen frituur. Joke Gheerolfs en Stefan Vanderhaeghen baten de nieuwe zaak uit. Joke werkte voorheen al in een frituur, en het was haar droom om er ooit zelf één te kunnen uitbaten. Haar man hield vroeger café in Erpe-Mere, waar de klanten hem The King noemden. Gezien Joke graag een frituur wou in retrostijl was de naam vlug gevonden: Frituur The King was geboren.

Het volledige interieur, inclusief de vloer, alles is retro. "We hebben zelf heel hard aan onze nieuwe zaak gewerkt, de gevel geverfd en mijn man heeft zelf de vloer gelegd," vertelt Joke, "het was geen sinecure, maar het oogt schitterend." Melanie is de vaste hulp in de zaak. "Het zal nodig zijn," zegt Joke, want we zijn nog maar pas open en het is soms bijzonder druk en we willen de klanten snel kunnen bedienen."

Je kan er terecht voor een King Burger of een Kingfriet, maar ook voor een snack of een broodje. Frituur The King is open van woensdag tot en met zondag van 11 tot 14 uur en van 17 tot 22 uur, op maandag en dinsdag gesloten.

(bron: www.zottegem-winkelstad.be)

The King